top of page
UND ERG ROU ND_edited.jpg

20
23

HONGER

Een leven is aan elkaar geregen door eten. We delen er onze dagen mee in; we vieren er onze verjaardagen mee en rouwen ons verlies. Van het eerste potje naar de koffietafel. We gaan uit eten, koken samen, koken voor een ander, we bestellen, we snacken, we zondigen, we bakken en koken en wegen en kneden en rollen en stampen en prakken en verdrinken het in saus. We delen eten, we bewaren recepten om ze door te geven. Eten is een tekst. De ingrediënten zijn de woorden. We mixen het en laten het spreken: ik hou van je.

In HONGER gaat Underground Theatre aan de slag met de verhalen die ons eten bevatten; we onderzoeken de handelingen van het koken; en het delen van recepten. Deze alledaagse teksten worden uit elkaar getrokken, in de blender gestopt, en geserveerd zoals je ze nog nooit gezien hebt.

trailer

Laat je meeslepen in de knotsgekke beleefwereld van deze vriendengroep waarin alles om eten draait: zie een gevecht ontstaan over de laatste bitterbal, een liefdesverklaring in knettersnoep, en een erfenis die bestaat uit de opgediende overledene.

scenefoto's

credits

Concept & Regie Grace Vroomen-de Rooij Spel Aafke van Pelt, Grace Vroomen-de Rooij, They van der Wielen, Saskia Okkerman, Wouter Vroomen-de Rooij Scenografie Wouter Vroomen-de Rooij Techniek Beau Kremers Producent Aafke van Pelt Marketeer Beau Kremers Backoffice Esmée Ruesink Trailer Rients Pieters Scenefotografie Sam Kranenborg PR fotografie Beau Kremers

Met dank aan
Bestuur Underground Theatre 
Ilse Potijk-Peeman, Ruud van den Beuken & Herma van Geresteijn Beste vrienden Familie Vroomen, Robert de Rooij, Familie van der Wielen Goede vrienden Mevrouw Mols-Hendrix, Mieke Hovens, Ingrid Janssen, Kees Franken, Rudy Klesman
Vrienden Sam Kranenborg 
Fondsen Prins Bernard Cultuurfonds, VSB Fonds
 

bottom of page